Vedete romanesti

MONICA GABOR le-a dat vestea tuturor: ”Sunt foarte fericită! Irinel Columbeanu… ”

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu au reuşit să treacă peste divorţ şi au rămas prieteni, de dragul fetiţei lor, Irina. Vedeta este fericită şi a făcut un anunţ neaşteptat.

Monica Gabor i-a anunţat pe fanii ei de pe Facebook că Irinel Columbeanu a decis să folosească aplicaţia ei. Vedeta este încântată că fostul ei soţ a luat această hotărâre.


”Sunt foarte fericită! Irinel Adrian Columbeanu, tatăl fetiţei mele, a decis să se alăture proiectului”, a scris Monica Gabor pe Facebook.

Irinel Columbeanu este mandru de fiica sa
Irinel Columbeanu s-a declarat mândru de faptul că fiica sa este în pas cu noile tehnologii, dar şi că poate învăţa mereu câte ceva nou de la fiica sa, care s-a transformat într-o adevărată domnişoară. „A văzut că am intrat live şi intră pe Live stream-ul meu. Încerc să ţin pasul. Irina e asul, am ajuns ca părinţii să înveţe de la copii. O admir pentru asta, e foarte bine. Are o activitate foarte benefică, are deja mii de fani, primeşte comentarii de la ei“, a declarat Irinel Columbeanu.

„Vacanţa a fost foarte frumoasă şi sunt bucuros că Monica a avut această iniţiativă. Le mulţumesc Monicăi şi Ramonei pentru că i-au oferit Irinei această vacanţă. A fost foarte benefic pentru ea. M-am întâlnit şi eu cu ea de câteva ori, am discutat. După cum aţi putut uşor constata, s-au liniştit lucrurile între noi“, a mai adăugat Irinel Columbeanu. De asemenea, omul de afaceri a răspuns şi la întrebarea dacă Irinuca va merge cu mama ei în America, în această vară: „Nu am ajuns încă să dezbatem acest capitol al acestei veri. Vom vedea cum se desfăşoară lucrurile. Noi, în familia noastră, luăm hotărârile de pe azi pe mâine“.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X