Diverse

Momentul sfasietor in care un cuplu isi ia ramas bun dupa 62 de ani de casnicie. De ce au fost fortati sa se desparta

Wolf Gottschalk, in varsta de 83 de ani si sotia lui Anita, in varsta de 81 de ani, sunt casatoriti din 1954, dar dupa 62 de ani de casnicie, cei doi au fost fortati sa de desparta.

Dupa ce au petrecut o viata impreuna, cei doi sunt nevoiti sa se desparta pentru ca nu au cum sa stea in acelasi azil pentru batrani.

Conform Daily Mail, azilul in care ar trebui sa se mute nu are suficiente locuri libere si atunci, doar unul dintre ei poate fi primit.

Barbatul sufera de dementa, iar familia se teme ca o va uita pe sotia lui, mai ales daca nu stau impreuna. In ultimele 8 luni, nu s-a gasit nicio o solutie pentru cei doi, iar fiecare vizita este una emotionala. Cei doi au fost fotografiati intr-un moment sfasietor, in care amandoi plangeau in timpul unei vizite. Doar barbatul se afla in azil, in timp ce sotia lui vine cat de des poate sa-l viziteze.

Situatia lor a fost expusa pe Facebook chiar de nepoata lor, care si-a exprimat frustarea intr-o postare pe Facebook. „Dupa 62 de ani petrecuti impreuna, sunt inseparabili, fac totul impreuna”. Aceasta a postat si o imagine cu cei doi, plangand, in timp ce isi iau la revedere in timpul unei vizite, care a fost redistribuita pe retelele de socializare de 2500 de ori.

Sotia lui Wolf a fost nevoita sa il interneze intr-un azil, dupa ce medicii i-au spus ca boala se agraveaza si are nevoie de supraveghere in permanenta.

Wolf si Anita s-au cunoscut in adolescenta, iar in 1954 s-au casatorit, in Germania, apoi au emigrat in Canada, in zona Columbiei Britanice.

Cei de la The Fraser Health Authority au declarat ca se ocupa sa gaseasca o solutie pentru cei doi batrani, astfel incat cuplul sa se reuneasca.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X