Diverse

Moment umilitor la nunta pentru aceasta mireasa: a fost la un pas de sufocare din cauza ca era prea grasa si rochia o strangea. Ce a facut cand a vazut acest lucru este incredibil

Casatoria este unul dintre cele mai importante momente din viata unei femei, de aceea toate cauta ca nunta sa fie un eveniment fara cusur, in care arata perfect.

Aceleasi lucruri si le-a dorit si Shelley Keen, in varsta de 39 de ani, insa visul ei nu s-a implinit. in incercarea de a parea mai supla, ea a imbracat in ziua cea mare o rochie care era cu doua numere mai mici.

Aceasta a fost o mare greseala deoarece, pe tot parcursul evenimentului, a simtit ca se sufoca si ca nu poate manca sau bea nimic.

Acela a fost momentul in care a realizat ca trebuie sa faca o schimbare drastica in stilul ei de viata, motiv pentru care si-a schimbat complet dieta si s-a apucat de sport.

Astazi, dupa 6 ani de la acel episod, ea are cu 50 de kilograme mai putin! Transformarea este atat de mare incat Shelley isi doreste acum sa refaca nunta.

Iata cum arata in prezent:

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X