Vedete romanesti

Miron Cozma spunea că s-a îndrăgostit de spatele ei. Stai să vezi cum arată fața Marinelei Nițu fără machiaj

După ce s-a despărțit de ”Luceafărul huilei”, pretinsa cântăreață, îndelung adulată de Miron Cozma pentru felul în care arată, și-a făcut curaj și le-a arătat tuturor cum arată într-o dimineață normală, fără machiaj.

Ajunsă la 45 de ani, Marinela Nițu a avut în ultimii ani tot mai puține prezențe pe scena publică, deși ea susține că vocea și talentul o recomandă, mai ales în străinătate. În fine, cert este că în România despre ea s-a mai auzit ultima oară doar atunci când Miron Cozma, fostul lider al minerilor a anunțat că s-a despărțit de ea, fără să intre în detalii, pesemne că nu ar fi dorit să o atace, deși a lăsat de înțeles că ar fi avut cu ce.

Dragostea lor pătimașă, transformată de Cozma inclusiv în poezii, s-a răsuflat și fiecare și-a văzut de drumul lui după aproape 20 de ani de când s-au cunoscut. Marinela Nișu a fost adulată de Cozma, acesta susținând într-un interviu că s-a îndrăgostit de ea după ce a văzut-o din spate, cum mergea.

Nici cu fața nu a trecut neobservată, mai ales după ce a apelat la operații estetice. Unii ar spune că a exagerat chiar. Ea vrut să le arate tuturor inclusiv că are încredere în ea și atunci când nu poartă machiaj. Iar imaginea nu poate fi trecută cu vederea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X