Inedit

Mirele care a cucerit internetul cu reactia de la altar. A plans fara incetare atunci cand si-a vazut mireasa

Gabriel si Annabelle Deku sunt noua senzatie a internetului. Cei doi traiesc in Londra si in urma cu putin timp si-a unit destinele si si-au jurat iubire vesnica.

Annabelle are 24 de ani si a studiat politica si sociologie, iar Gabriel are 25 de ani si lucreaza in domeniul bancar. Cei doi tineri s-au cunoscut in perioada facultatii si si-au petrecut numeroase ore invatand impreuna pentru examene.

Dupa patru ani de relatie, Annabelle si Gabriel au decis sa se casatoreasca, iar in luna mai a anului 2016 acestia si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii emotionante.

Imaginile surprinse in timpul slujbei au fost filmate si montate intr-un videoclip emotionant, care face acum senzatie pe internet.

Reactia mirelui in momentul in care isi vede mireasa pasind spre altar face inconjurul internetului. Tanarul nu a putut sa isi stapaneasca emotiile si a inceput sa planga.Daca de obicei mireasa este cea care lacrimeaza si are foarte multe emotii, in filmuletul de mai jos vedem ca lucrurile nu stau tot timpul asa cum ne asteptam.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X