Social

Mirele care a avut peste 10.000 de invitaţi la nuntă rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat, de fapt…

După ”Ziua Izabelei”, puştoaica de anul trecut care a invitat pe toată lumea de pe Facebook la ziua ei, un alt viral de proporţii a stârnit ample comentarii pe reţelele de socializare. De data aceasta, este vorba de o nuntă!

Înainte ca evenimentul să fie în cele din urmă anulat, nunta era anunţată pentru 27-28 august, în localitatea Roata de Jos, judeţul Giurgiu. Postarea a devenit virală instantaneu, iar peste zece mii de oameni au dat „attend”, în timp ce alte câteva mii au fost invitaţi. Comentariile internauţilor pentru „Nunta lui Marius cu Maria” sunt şi ele deosebit de savuroase: ”Aţi închiriat maxi-taxi pentru nuntaşii fără carnet sau pentru cei care vor să bea mult?” şi-a manifestat interesul un utilizator. Un altul a pus deja pariu pe… un cunoscut solist de muzică populară: ”Solistul de la nuntă va fi Benone Sinulescu cu celebrul şlagăr „Roata de jos se-nvârteşte tac tac tac”.


Însă, spre dezamăgirea internauţilor, evenimentul a fost anulat, fără ca cineva să ştie de ce. Marius, mirele din viral, a decis să rupă tăcerea, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, după ce a fost copleşit complet de tot ce s-a întâmplat pe Facebook. Se pare că nunta este reală, urmând să aibă loc, însă datele de pe facebook, precum şi miile de invitaţii au fost doar o… glumă proastă a altcuiva!

„Mi-au spart contul! cineva mi l-a spart, apoi a făcut evenimentul. Nu am eu nici o legătură cu el, noi chiar ne căsătorim, dar eu nu am invitat pe nimeni pe facebook!”, a declarat acesta.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X