ShowBiz

Mircea Badea, reactie la adresa Deliei: „Nu sunt un fan al cracelilor dolofane, dar Delia…”

Mircea Badea este cunoscut pentru felul transant in care abordeaza anumite subiecte, iar in unele cazuri, moderatorul TV nu este ingaduitor nici macar cu colegii de trust.

Dupa ce Delia a lansat o scrisoarea deschisa la adresa parintilor din Romania, prin care ii sfatuia sa ii tina departe pe copii de televizor, daca considera ca videoclipurile ei muzicale sunt mult prea vulgare pentru cei mici, Mircea Badea a sustinut in spatiul virtual opinia artistei.

„Bună! Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu, nu-ţi sunt diriginte şi în niciun caz profa de religie! Tu mămico ţine-ţi pruncul “ocupat” ! Ţine-l departe de MTV, de internet şi alte nenorociri care-l pot afecta emoţional pe minorul în cauza. MTV-ul nu va intră în casă cu forţă, mami! Scoate cablul, mami! Du-l la teatru, mami! Ai opţiuni destule, mămico!”, asa si-a inceput Delia pledoaria, dupa ce a fost in nenumarate dati criticata pentru mesajul transmis de melodiile ei.

La randul lui, in stilul sau caracteristic, Mircea Badea a sustinut opinia Deliei.

„Ati vazut, nu sunt un fan al cracelilor dolofane, nici al „madoarencurismului”. Al „muzicii” actuale, cu „hituri” ale „artistilor”, nici atat. Dar aici doamna Delia are dreptate suta la suta”, a scris Mircea Badea pe contul sau de Facebook.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X