All for Joomla All for Webmasters
Actualitate

Minunea petrecută de Sfânta Maria în familia Maricicăi Iosub, românca decedată în cutremurul din Italia

Familia Maricicăi Iosub, tânăra de 35 de ani moartă în cutremurul din Italia, a plâns ieri, de Sfânta Maria, de durere, dar şi de bucurie.


Surorile, fraţii şi tatăl tinerei o sărbătoreau în fiecare an, pe 8 septembrie, pe cea care a reuşit să ţina familia unită în jurul ei şi a muncit pentru a-i ajuta. Chiar dacă Maricica nu mai venise de doi ani acasă, la Avrămeni, rudele se reuneau şi ciocneau un pahar pentru ea. O sunau şi erau fericiţi cu toţii că o ştiau bine. Ieri, însă, au plâns de durere că nu o mai au alături.

Cu toate acestea, ziua de 8 septembrie le-a adus şi o rază de bucurie, una dintre surorile Maricicăi aducând pe lume o fetiţă, pe care o va numi Maria.

„Pe de o parte e o zi de mare tristeţe, dar totuşi a apărut şi o bucurie în familia noastră. Chiar azi (n.r. – ieri), a venit pe lume Maria Silvia, fetiţa surorii noastre. Un suflet a plecat şi un altul a venit şi sperăm ca Maricica să vegheze asupra ei de acolo de Sus”, a scris Lilioara Iosub pe facebook.


Muncea pentru frații săi

Maricica Iosub a murit pe 24 august în cutremurul devastator din Italia. Tânăra locuia în Amatrice de peste 15 ani şi lucra într-un restaurant. Totul pentru a-şi ajuta fraţii, rămaşi în grija ei şi a tatălui, după ce mama lor a murit. Ea nu a mai apucat să-şi facă propria familie, însă dorea tare mult să o boteze pe fetiţa fratelui ei. Aştepta cu ardoare sărbătorile de iarnă, pe care dorea să le petreacă în Avrămeni. S-a întors acasă, pentru totdeauna la sfârşitul lunii august.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error: