Bizar

Mii de parinti vor s-o dea jos de pe YouTube deoarece fetele lor vor sa arate ca ea! Pare o adolescenta normala, insa e socant cum arata de la gat in jos

Eugenia Cooney, o tanara celebra pe YouTube, este acuzata ca are o influenta negativa asupra celor 900.000 de tineri care sunt abonati ai canalului ei.

Zece de mii de parinti ingrijorati au semnat o petitie catre managementul YouTube in care cer suspendarea canalului tinerei, pentru ca trupul ei excesiv de slab este un model periculos pentru adolescente.

„Poate nu o face intentionat, dar imaginile cu trupul ei excesiv de slab au impact periculos asupra fetelor care sufera de anorexie sau de alte tulburari alimentare”, au scris parintii in petitie.

Cooney e sever subponderala iar fanii ei au intre 12 si 21 de ani, o grupa de varsta vulnerabila la mesajele privind aspectul fizic. Tanara neaga ca ar suferi de anorexie.

„Nu putem nega faptul ca adolescentii incearca sa imite celebritatile de pe YouTube, fie ca aceasta este sau nu intentia acestora”, a declarat Erin Hillard, coordonatorul unui studiu despre problemele alimentare la Universitatea Notre Dame.

Tie ti se pare ok cum arata Eugenia?

In Disneyland ✨💫

O fotografie postată de Eugenia Cooney (@eugeniacooney) pe

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X