Vedete romanesti

Mihai Trăistariu, supărat pe fani. „Voi vreți numai circ, scandal…”

Mihai Trăistariu se bucură de o uriașă popularitate pe rețelele de socializare, grație fotografiilor controversate pe care le publică. Acest lucru nu îl face însă fericit. Cântărețul este nemulțumit că primește mai multe aprecieri pentru fotografiile sale, decât pentru activitatea sa artistică.

„Am postat tâmpenia asta acum 3 zile … Nu e cine ştie ce poză … E chiar o idioţenie fără noimă … Am pus însă un comentariu inspirat: „I’m your b*tch!”. Știam că va face vâlvă. 83.000 de oameni au văzut această poză. Când scot o piesă nouă, vă pi***i pe ea”, a scris, supărat, Trăiastariu.


„Voi vreți numai circ, scandal, p0rn0, chiloțăreală. Asta vreți, asta primiți”, a continuat acesta.

Mihai Trăistariu este supărat și pe producătorii din televiziune, pe care îi acuză că nu îi interesează muzica lui.

„M-am programat luna asta la vreo 3 emisiuni tv cu piesa mea nouă, „Destiny”. A trebuit să anulez însă emisiunile inventându-le producătorilor că sunt plecat din ţară. De ce? Pentru că nu vor doar piesa. Ei vor puţin circ. Pentru audienţă. Mi-e groază că trăiesc într-un astfel de showbiz”, a mai scris Trăistariu.

Mihai Trăistariu este considerat una din cele mai bune voci masculine din România. În anul 2006, a reprezentat România la Eurovision, unde a ocupat locul 4, una din cele mai bune clasări ale țării noastre. Anul acesta, nu a fost ales să reprezinte România la Eurovision, lucru care l-a nemulțumit. Dezamăgit de rezultat acesta a spus că anul viitor va concura pentru Republica Moldova.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X