Vedete romanesti

Mihai Trăistariu a renunţat la selfie-urile în chiloţi. Cântăreţul a trecut la o altă parte a corpului

Mihai Trăistariu încearcă orice pentru a atrage atenţia asupra lui. Conştient de faptul că imaginea de băiat bun nu i se mai potriveşte, cântăreţul a adoptat în ultima perioadă un look diferit de cel cu care şi-a obişnuit fanii.

După ce o perioadă lungă de timp Mihai Trăistariu a pozat în diferite ipostaze, unele dintre ele chiar indecente, cântăreţul s-a hotărât că este momentul să scoată în evidenţă un alt organ al său. Astăzi, Mihai Trăistariu a postat pe contul său de socializare o fotografie în care îşi arată dantura, dorind să atragă atenţia celor ce îl urmăresc asupra acestei părţi a corpului său.

Mihai Trăistariu este într-o continuă transformare de o bună perioadă de timp încercând să se reinveteze şi îşi recapete popularitatea de altă dată.

Mihai Trăistariu este un cântăreț român cunoscut și pe plan internațional. A obținut la concursul Eurovision cel mai mare punctaj din istoria României 172 de puncte şi a câştigat titlul de „Cea mai bună voce din România” în 5 din cei 10 ai carierei sale: în 1999, 2000, 2003, 2004 și 2007.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X