Vedete romanesti

Mihai Trăistariu a dat din nou examen pentru permisul de conducere. Ce rezultat a obținut

Mihai Trăistariu a dat din nou examen pentru permisul de conducere, după ce în luna septembrie a rămas pieton. Artistul a făcut publică pe contul de socializare, dovada că revine în trafic.

Mihai Trăistariu a dat din nou examen pentru permisul de conducere. „Păzea ! De luni revin în trafic ! 14 din 15 …”, a scris Trăistariu pe contul de facebook. Inițial, în luna septembrie, Mihai Trăistariu a rămas 90 de zile fără permis auto după ce a depășit cu mult viteza legală în localitate.

Mihai Trăistariu a dat din nou examen pentru permisul de conducere. „Nu am de gând să stau pe tușă”

„După o vară plină mă odihnesc și eu ca omu’. Mai conduc până sâmbătă… după care mă relaxez total! Și, uite-așa pot să mai beau și eu un pahar de vin fără să mă mai gândesc dacă am de condus mașina! P. S.: Cine-o să-mi conducă mașina la concerte în perioada asta? Cum cine? Mihaela Florea (managerul lui – n.r.)… Oricum, n-am de gând să stau trei luni pe tușă… așa că o să dau examen să-mi restituie permisul după 30 de zile. Ah… am uitat… aveam 104 de kilometri la oră într-un sat din județul Giurgiu. Filmasem pentru „Acces Direct””, a declarat Mihai Trăistariu, imediat ce a rămas fără permisul de conducere.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X