Povestea mea

”Mi-e frică să nu cumva să mă îndrăgostesc de amant”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări.

Sunt o femeie ce trăieşte ceva negândit de ea până acum. Prefer anonimatul pentru o mai bună comunicare cu tine. Sunt mamă, soţie şi totuşi o femeie… împlinită ar trebui, dar, totuşi, nu sunt. De ce? Am întâlnit pe cineva care mi-a schimbat percepţia asupra vieţii. Nu ştiu ce îmi oferă – pasiune, sex sau iubire… Relaţie există la amândoi, adică fiecare la casa lui. Noi avem doar scurte întâlniri, dar tare dulci. Ce să fac? Pe soţul meu îl iubesc, dar cu el trăiesc altceva – emoţie, iubire, ceva minunat. Mi-e frică să nu cumva să mă îndrăgostesc de amant. Ce sfat îmi dai? Ce ar trebui să fac în continuare? Să renunţ la iluzii sau să continui?

Adela răspunde:

Draga mea,
Într-adevăr noi, femeile, avem această tendință de a ne ”încolăci” în jurul unui singur bărbat, precum o liană în jurul unui trunchi de copac. Bărbații, însă, nu sunt așa. Ei pot să conceapă să fie în mai multe relații paralele, nu neapărat cu atâtea complicații mentale, cum ne facem noi. Și își permit să iubească în mai multe părți, fără să se limiteze. Și dacă te îndrăgostești, ce? Cu atât mai bine, o să fii îndrăgostită de doi bărbați, în loc să fii numai de unul singur. Dacă inima ta poate, de ce nu? Problema este la nivelul minții, ți-am spus. Ea începe cu întrebările: dar o fi bine? Dar ce-o să zică lumea? Lumea n-ar înțelege niciodată o așa situație, tocmai de aceea te sfătuiesc cu fermitate să păstrezi cât mai secretă această nouă dragoste a ta, în special față de soț. Și să nu ai nicio pretenție în plus din partea ei. Adică: iubește-l pe acel bărbat, dar nu-i cere nimic în plus, nimic mai mult. Nu-i cere să-și părăsească nevasta pentru tine, lasă-l pe el să propună așa ceva la o adică. Și doar dacă este extrem de convingător te poți gândi să-ți părăsești soțul pentru amant. Dacă nu, asta e. Va fi o poveste de dragoste frumoasă și atât. Dacă nu reușești să-ți controlezi mintea, mai devreme sau mai târziu vei suferi.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X