Util

Metoda simpla prin care gasesti oferte ieftine pentru destinatii pe care nu ti le-ai permite: „Nu sunt adaosuri comerciale”

Planuirea vacantei perfecte ne da intotdeuna de furca: de la alegerea destinatiei si a hotelului, pana la masina pe care o inchiriem. Multi isi cauta singuri cele mai avantajoase oferte, pe internet.

Dar putini stiu ca exista si site-uri speciale, care fac comparatii de pret si unde gasim toate informatiile dorite.

Administratorii acestor pagini de internet au adunat in locul nostru mii de oferte si pun la dispozitia doritorilor pachete complete.

Skyscanner, Kayak express, Momondo sau Travel land leisure va dau ponturi si in materie de pret.

Razvan Pascu, consultant turism: „Pe langa faptul ca un astfel de site va ofera posibilitatea sa gasiti in acelasi loc sute de oferte de la agentii mari de turism din lume, va mai ofera si varianta de a avea mai multe produse turistice, avion cazare si chiar rezervari de masini. Aceste comparatoare de pret includ si companii mai mici, care nu sunt atat de cunoscute dar care au produse si pachete turistice foarte bune.”

Adriana si-a facut in ultimii cinci ani toate vacantele doar prin rezervari online. Spune ca asa a economisit si bani si timp.

Adriana Georgescu: „Principalul avantaj – comoditatea. Faptul ca iti poti rezerva biletul din fata calculatorului la orice ora din zi si din noapte, iar preturile sunt mai mici decat la orice agentie de turism pentru ca nu sunt adaosuri comerciale. Una dintre vacantele rezervate online si care a fost foarte reusita impreuna cu cateva prietene a fost in Hong Kong si Macao.”

Simuland o cautare, am vrut sa vedem care sunt diferentele de pret. De exemplu, pentru un city break de doua zile in Munchen, daca vrem si o masina, cautam mai intai pe pagina unei firme de inchirieri si gasim cu 82 de euro, in timp ce pe skyscanner, ne este oferita cu 59.

Specialistii ne sfatuiesc totusi dupa ce am rezervat biletele prin intermediul unei astfel de pagini de internet sa verificam si la hotel si la compania aeriana daca am procedat corect.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X