Diverse

Metoda prin care 2 hoti au furat un rucsac plin cu bijuterii in valoare de 35.000 de lire. Totul a fost filmat

Doi hoti au folosit o metoda clasica pentru a fura un rucsac care continea bijuterii in valoare de 35.000 de lire de la un barbat, intr-un bar londonez. In timp ce unul dintre ei s-a prefacut lovit, celalalt a sustras rucsacul si au fugit cu o masina.

Proprietarul rucsacului, un comerciant de antichitati, a fost martor cand bunurile au fost furate, vazandu-l pe unul dintre hoti prefacandu-se ca s-a lovit. Camerele de supraveghere au aratat un barbat care se comporta suspect, in timp ce pune mana pe o geanta maro, relateaza Daily Mail.

Cand complicele barbatului a folosit o diversiune perfecta, lovindu-se puternic cu capul de-o usa, acesta a sustras rucsacul. A asteptat cateva clipe inainte sa plece, comerciantul de antichitati nestiind ca in spatele sau petrecea furtul, el fiind atent la cel care a dat cu capul de poarta, in mod intentionat, si a cazut. Cand a realizat ca rucsacul lipsea, hotii deja fugisera cu o masina gri.


Rucsacul continea 60 de tipuri de bijuterii, precum inele, coliere si bratari din perioada cuprinsa intre anii 1820 si 1980. Cel mai valoros obiect care a fost furat era un inel cu diamant care costa 5.600 de lire. Victima de 55 de ani a declarat:” Sigur erau profesionisti. Sper ca exista o sansa sa-mi recuperez bijuteriile inapoi, dar mai mult de atat, vreau ca barbatii sa fie prinsi, ca sa nu mai fie pagubiti si altii”.

Politia inca ii cauta pe vinovati.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X