Meteo

Meteo. Cum va fi vremea în acest weekend

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru acest weekend. Potrivit acesteia, vremea va fo deosebit de rece.

PROGNOZA METEO pentru VINERI
ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în estul şi sudul ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în sud-est, iar noaptea în vest şi nord-vest, unde doar cu totul izolat vor mai fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei, iar spre sfârșitul acestuia în extremitatea de sud-vest a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 9…10 grade, izolat, în est și 16…17 grade în vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 10 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief local, mai ales noaptea, se va semnala ceaţă, iar spre sfârșitul intervalului, în Moldova și Transilvania și izolat în Subcarpații Getici se va produce brumă.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. Dimineaţa, dar mai ales noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

LA MUNTE: Valorile termice vor fi în creştere uşoară faţă de intervalul precedent. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări noaptea în zonele înalte din Munții Banatului și vestul Carpaților Meridionali, unde trecător, va spulbera zăpada.

PROGNOZA METEO pentru SÂMBĂTĂ
LA BUCUREŞTI

Vremea se va menţine rece. Cerul, variabil în prima parte a zilei, se va înnora treptat, iar noaptea vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 5…7 grade. La începutul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.

LA MUNTE: Vremea va continua să se încălzească, îndeosebi în masivele vestice. Înnorările se vor accentua treptat și, mai ales după-amiaza şi noaptea, va ploua local în masivele nordice și izolat în rest. În zona Carpaţilor Orientali, mai ales în grupele nordice, cantităţile de apă pot depăşi 15 l/mp. Vântul va avea intensificări în zonele înalte.

PROGNOZA METEO pentru DUMINICĂ
LA MUNTE: Vremea se va răci. Temporar va ploua, iar în cursul nopții, mai ales la altitudini mari (peste 1800 m), precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va avea unele intensificări.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X