Meteo

Meteo. Cum va fi vremea în această săptămâna

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru săptămâna asta. Potrivit acesteia, în primele zile vremea se va mai răcori puțin și apar ploile, urmând ca la sfârșitul săptămânii să se încălzească din nou.

PROGNOZA METEO pentru LUNI

ÎN ŢARĂ
Vremea va deveni în general instabilă, iar valorile termice diurne vor marca o scădere faţă de cele din intervalul precedent în majoritatea zonelor, astfel încât în regiunile intracarpatice se vor apropia de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și va ploua, ziua pe arii extinse în jumătatea de vest a teritoriului şi pe spații mai mici în rest, iar noaptea în cea mai mare parte a ţării. Ploile, îndeosebi sub formă de aversă, vor fi însoțite trecător de descărcări electrice, iar punctiform în nord-vest şi la munte, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime între 8 și 17 grade.

LA BUCUREŞTI
Cerul va avea înnorări, mai accentuate spre seară şi noaptea când temporar vor fi ploi şi posibil descărcări electrice, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în scădere uşoară faţă de ziua anterioară, va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

PROGNOZA METEO pentru MARȚI

ÎN ŢARĂ
Vremea va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros în Maramureș, Crișana, Transilvania, Moldova și Dobrogea, unde va ploua pe arii extinse, iar în celelalte regiuni înnorările vor fi temporare și ploile se vor semnala local în Banat și Muntenia și izolat în Oltenia. La munte, la altitudini mari, se vor semnala precipitații mixte. Punctiform se vor cumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va avea intensificări temporare, cu precădere în sud-vest, vest și nord. Temperaturile maxime vor cuprinse între 12…13 grade în depresiuni și 20…21 de grade în sud-est, iar cele minime se vor situa, în general, între 5 și 11 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în general închisă și se va răci, devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată. Trecător va ploua slab, iar vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în Moldova și în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse, exceptând regiunile vestice şi sud-vestice unde înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, mai ales ziua. În zona de munte vor predomina ninsorile. În regiunile estice cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va avea intensificări temporare în cea mai mare parte a țării, îndeosebi în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime vor cuprinse între 7 grade în depresiuni și în nordul Moldovei și 17 grade, izolat, în Dobrogea și sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 și 8 grade. Noaptea vor fi condiții de brumă în jumătatea de sud-vest a țării și, izolat, se va produce ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi închisă și va deveni rece pentru această dată. Temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL
06.10.2016 ORA 09 – 09.10.2016 ORA 09

ÎN ŢARĂ
Vremea, deosebit de rece în prima zi mai ales în vestul, centrul și nordul țării, se va încălzi apoi în toate regiunile. Local și temporar va mai ploua, iar la munte precipitațiile vor fi mixte la începutul intervalului.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi rece la începutul intervalului, apoi se va încălzi. Probabilitatea de ploaie va crește în ultima zi.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X