Sport

Mesajul pe care l-a postat MIHAI NEŞU înainte de sărbătorile de iarnă

Au trecut mai bine de cinci ani de când Mihai Neşu s-a accidentat şi a rămas imobilizat într-un cărucior cu rotile. De parcă nu ar fi fost suficient, acesta a fost părăsit de soţie, iar părinţii lui au murit, dar acum lucrurile în viaţa lui s-au mai liniştit.

Mihai Neşu îşi dedică timpul fundaţiei care îi poartă numele, aceasta fiind metoda prin care a reuşit să-şi găsească echilibrul după toate lucrurile rele care i s-au întâmplat.

„Dragi prieteni, împărtăşim cu voi momentan doar câteva poze din inima noastră. Tocmai am terminat Serbarea de Crăciun şi noi cei care lucrăm zi de zi cu copiii am fost mai coplesiţi ca ei de emoţii şi de atâta dragoste văzându-i pe aproape toţi împreună. Urmează în zilele viitoare multe alte poze din lumea îngeraşilor Mihai Neşu Foundation. Momentan câteva poze de ansamblu cu copiii, cu cei mai puternici părinţi, cu voluntarii, cu angajaţii. Suntem bucuroşi să fim împreună şi sperăm ca pe viitor să cântăm tot mai tare în serbare!

Mulţumim din suflet celor care au găzduit serbarea şi dnei Emilia care este alături de noi, Cristinei Păun- Crăciuniţa tuturor copiilor din acest an- un suflet imens, Ioanei de la Strop de viu, lui Moş Crăciun şi vouă tuturor care sunteţi alături de noi online şi ne urmăriţi. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”, a scris Mihai Neşu pe Facebook.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X