Vedete romanesti

Mesajul Andrei pentru soțul ei, Cătălin Măruță. Ce i-a scris soțului ei

Andra a filmat recent clipul pentru noul ei videoclip, iar soțul ei, Cătălin Măruță, a fost alături de ea pe platoul de filmare. Mesajul Andrei, însă, publicat imediat după filmare, i-a emoționat pe toți fanii.

Emoționată ca o adolescentă, Andra s-a pozat alături de soțul ei, și a publica imaginea pe o rețea de socializare. Acolo, mesajul Andrei pentru soțul ei a făcu furori printre admiratori. ”Ca de obicei, Cătălin mi-a fost alături la filmările noului videoclip. Ce m-aș face eu fără el? Mă face să râd, să am încredere în mine, să mă bucur de tot ce îmi oferă viața. Îți mulțumesc, iubirea mea!!, este mesajul Andrei.

Andra vrea să slăbească, dar nu are timp de sport
Deşi a trecut mai bine de un an de când a adus-o pe lume pe micuţa Eva, Andra recunoaşte că nu a reuşit să scape de toate kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Cântăreaţa îşi mai doreşte să slăbească măcar patru kilograme, dar recunoaşte că această „misiune” pare imposibilă, deoarece adoră să mănânce.

În plus, programul foarte încărcat nu-i permite să meargă şa sală, aşa că singurul sacrificiu pe care l-a făcut a fost renunţarea la pâine.

”Mai am vreo patru kilograme de dat jos, dar astea s-au asezat altfel. Aşa bună-i mâncarea! Ce-i drept ma abtin la paine. Simt nevoia sa fac sport, dar nu mai am timp pentru asta”, a spus Andra Măruţă, la „Un show păcătos”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X