ShowBiz

Mesajele lăsate de fani pe pagina de Facebook a fiicei regretatului Aurelian Preda: „A fost…”

Vestea că îndrăgitul cântăreţ de muzică pupulară Aurelian Preda a murit la doar 47 de ani de cancer a întristat o ţară întreagă.

Aurelian Preda a murit. Imediat după aflarea veştii fanii s-au grăbit să îi lase mesaje de încurajare pe pagina de Facebook a fiicei sale, Anamaria Rosa, în vârstă de 17 ani. ”A fost un om minunat. Dumnezeu să te întărească să treci peste această cumpăna, Anamaria Rosa!”, ”Condoleanţe.”, ”Fii puternică, dragă mea”, au fost doar câteva din gândurile scrise de faniii îndureraţi.

Aurelian Preda a murit. Lumea artistică din România a fost zguduită, marţi seară, de încă o veste tragică. Cunoscutul cântăreţ de muzică populară şi prezentator de emisiuni de specialitate Aurelian Preda a încetat din viaţă.

Artistul a decedat la orele 18.10, într-o clinică privată din Austria, după ce s-a luptat o bună perioada de timp cu o boală incurabilă.

Cântăreţul de muzică populară şi-a pierdut tatăl când avea doar 12 ani. Rămas fără părinte, viaţă a devenit tot mai grea, iar la 14 ani, pentru a-şi putea să-şi continue studiile, Aurelian Preda a fost nevoit să vândă la aprozar.

A făcut tot ce i-a stat în putinţă să termine şi o facultate de muzică, urmând ca apoi să ajungă pe scenă şi să cânte în faţă tuturor românilor. Chiar dacă era îndrăgostit de muzică populară, Marinela, o colegă de liceu, a reuşit să-şi câştige şi ea un loc în inima artistului.

La scurt timp după ce s-au căsătorit au venit pe lume şi cei trei copii ai lor.

Împreună s-au mutat în Italia, unde au dus o viaţă de basm. Însă acum doi ani visul lor superb s-a transformat într-un coşmar.

La începutul lui 2010, solistul argeşean a aflat că suferă de cancer. Când a primit cumplită veste, Aurelian Preda a hotărât să-şi ferească familia de suferinţă prin care va trece atunci când va începe tratamentul împotriva bolii.

Pentru o perioadă a ales să-şi lase rudele în Italia, iar el să vină la tratament în România. A suferit 4 operaţii, dar a făcut şi mai mutle vizite la mormântul sfânt, totul în speranţa că se va vindecă.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X