Lifestyle

Medicul estetician Adina Alberts, despre intervențiile intime. Corecția labiilor

Corecţia labiilor mici, care sunt dezvoltate în exces, se face printr-o intervenţie chirurgicală care presupune scurtarea şi modelarea acestora. Tehnicile de corecţie sunt mai multe, în funcţie de anatomia fiecărei paciente în parte. Rezultate sunt foarte bune dacă sunt respectate condiţiile de vindecare, explică medicul estetician Adina Alberts.

Din categoria operațiilor estetice despre carer femeile evită să vorbească face parte și crecția labiilor. O intervenție intimă despre care medicul estetician Adina Alberts vorbește deschis.

”Labioplastia este o intervenţie delicată şi presupune îndemânare din partea chirurgului, şi nu trebuie privită că o simplă excizie tegumentară cum sunt unii tentaţi să o facă. Inciziile trebuiesc atent poziţionate şi suturate pentru a nu produce asimetrii sau bride cicatriceale”, susține specialistul.

Corecţia labilor mari în sensul micşorării lor este mai puţin cerută şi, de aceea, rar practicată, dar este posibilă atunci când este cu adevărat necesară. Incizia se face la nivelul limitei dintre cele două tipuri de piele astfel încât să fie posibilă ajustarea ambelor tipuri de tegument dacă este cazul.

”De cele mai multe ori, la nivelul labiilor mari este nevoie de o augmentare, adică mărire şi tonifiere. Acest lucru se realizează prin injectări locale de acid hialuronic, sau transfer de grăsime. Injecţiile cu grăsime proprie rezolva deficitul de volum şi tonus, aduc un plus de tinereţe locală”, explică Alberts.

Recuperarea
”Vindecare în cazul ambelor tipuri de corecţii, durează aproximativ 10 zile. De obicei la acest nivel nu sunt puse fire la piele care să trebuiască scoase, ci sunt folosite doar fire resorbabile. Viaţa amoroasă poate fi reluată destul de repede după vindecare. Cel mai bine ar fi un repaus postoperator de 3 săptămâni”, avertizează esteticianul.

Intervenţia se desfăşoară sub anestezie generală. Chiar dacă nu este de mare anvergură, labioplastia ar trebui efectuată sub acest tip de anestezie, pentru confortul pacientei, având în vedere zona extrem de delicată, sensibilă şi foarte bine vascularizată.

”Postoperator există riscul sângerărilor importante de aceea este nevoie să rămâneţi internată pentru câteva ore. Apoi pot apărea echimoze (vânătăi) pe arii variabile, de obicei cu localizare perineală care pot coborî pe coapse uneori. Dacă igiena nu este perfectă poate apărea infecţia plăgilor operatorii”, adaugă Adina Alberts.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X