Bizar

MEDICII le-au spus că nu pot avea copii, așa că au așteptat 10 ani ca să adopte un băiat de 12 ani, dar când au ajuns să-l CUNOASCĂ mai bine, s-au răzgândit și au făcut ceva ce nu-și putea IMAGINA NIMENI. GESTUL HALUCINANT

Adopția este un pas serios, ai nevoie să te gândești foarte bine la asta și să decizi în cunoștință de cauză dacă vrei și poți să îți asumi responsabilitatea pentru un copil care până la o anumită vârstă s-a născut și a crescut fără atenția ta. Nu-i așa că e cam riscant?

Caudio și Mariela din Argentina au încercat de multă vreme să aibă un copil, în ciuda faptului că în cele din urmă au decis să apeleze la inseminare artificială, toate încercările lor s-au dovedit un eșec. Drept urmare cei doi mai aveau o singură șansă: să adopte un copil.

Totuși, procesul este unul dificil care mănâncă mult timp, așa cum probabil vă dați seama. Sărmanii oameni au așteptat să adopte un copil timp de 10 ani! Vă vine să credeți?

Dar în cele din urmă ziua cea fericită a sosit! Cei doi l–au adoptat pe Julio, un băiețel în vârstă de 12 nai. Din fericire acesta s-a dovedit a fi un băiat foarte drăguț, dar avea un mare motiv de a fi nefericit? îi era dor tare de cei patru frați și surori ai săi. Claudio și Mariela i-au permis băiatului să îi vadă, așa că copiii au început să vină în vizită foarte des.

În cele din urmă a sosit și a doua zi fericită: tot văzând legătura specială care există între frați, cei doi au hotărât să ia o decizie foarte serioasă: i-a adoptat toți frații și toate surorile lui Julio.

Acum Claudio și Mariela, care până nici nu visau să aibă măcar un copil, au cea mai frumoasă familie fericită, unită, care include nu unul, ci 5 copilași frumoși!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X