Social

Maşina cu girofar albastru care a creat isterie pe şosele din România: ”Aş depune şi o plângere, dacă ştie careva să mă îndrume”

O maşină cu girofar albastru a creat isterie pe şoselele din România la sfârşitul săptămânii trecute. Un participant la trafic a făcut publică imaginea şi a cerut ajutorul disperat.

O maşină cu girofar albastru nu a ţinut seama nici de aglomeraţia din trafic şi nici de vreo regulă, dând naştere unei adevărate isterii pe şoselele din România. Un participant la trafic a surprins maşina ”în acţiune” şi a cerut ajutorul internauţilor pentru a-l identifica pe cel care a pus în pericol viaţa tuturor şoferilor care circulau pe Valea Prahovei sau spre Târgu Mureş.

”Am nevoie de ajutor in identificarea jmekerului cu pasat-cu-girofar B 67 WMP, care in weekendul ce tocmai s-a gatat m-a frapat/enervat de doua ori: prima data a depasit coloana (pe linie continua, cu girofarul in actiune si claxoane) pe V. Prahovei, dupa Sinaia; a doua oara a facut acelasi lucru inainte de Tg. Mures, pe un tronson in reparatie, cu semafor. Sunt foarte curios ce demnitar era in misiune vinerea, de trebuia sa ajunga de urgenta nu stiu unde in teritoriu. As depune si o plangere, daca stie careva sa ma indrume”, este mesajul care însoţeşte imaginea care a devenit virală.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X