Socant

Mărturia unei tinere, asasin la comandă: ”Am făcut amor cu cadavrele și le beam sângele”

La doar 28 de ani, Juana numită și ”Micuța”, a fost asasin la comandă în cadrul grupării criminale Zetas din Mexic. Aflată în închisoare, tânăra a dezvăluit polițiștilor crimele și ororile grupării la care a participat.

Încă de la 15 ani, Juana a rămas însărcinată și pentru a se întreține a început să se prostitueze. ”Am fost rebelă de mică. Am devenit dependentă de alcool și droguri”, mărturisește tânăra potrivit elheraldo.hn. A ajuns să se integreze în banda criminală Zetas, una dintre cele mai puternice și periculoase din Mexic, sub promisiunea drogurilor din abundență și a unei vieți lipsite de grije. Deși la început șeful bandei i-a dat copilei postul de ”halcona” (persoana însărcinată cu spionarea polițiștilor) în scurt timp Juana s-a transformat în bestie.

A luat parte la crime și mărturisește că asta i-a provocat plăcere. Împreună cu ceilalți membrii făceau baie în sânge, îl beau, decapitau cadavrele după care foloseau corpurile inerte pentru plăceri carnale, macabre. „Sângele victimelor a început sa mă excite – mă spălam cu el după ce omoram o victimă. Uneori chiar beam sângele cât încă era cald. Cadavrele decapitate le foloseam pentru a face amor. Foloseam atât capetele, cât și restul corpului pentru a mă autosatisface”, a mărturisit tânăra.

Mărturia tinerei a șocat autoritățile din Mexic și nu numai. Specialiștii sunt de părere că au de-a face cu o dereglare mentală a tinerei, în timp ce alții spun că tânăra a inventat povestea pentru faimă. Astăzi se află într-o închisoare din Baja California, așteptându-și sentința finală și unde potrivit peru.com, tânăra asasin studiază contabilitatea din proprie inițiativă.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X