Vedete straine

Mark Zuckerberg, anchetat in Germania. Vezi de ce

Principalii membri ai conducerii companiei Facebook, inclusiv Mark Zuckerberg, fondator si director general, sunt investigati de procurorii din Germania pentru tolerarea pe reteaua de socializare online a unor mesaje de tip rasist, violent, care instiga la ura si antisemitism, scrie Der Spiegel.

Procuratura din orasul Munchen a transmis vineri seara ca a fost initiata o ancheta care vizeaza compania Facebook, suspectata de incalcarea legilor germane ce interzic mesajele care instiga la violenta si refuz de eliminare a continutului rasist. Recent, Parchetul general german le ceruse procurorilor din landul Bavaria sa oblige compania Facebook sa respecte legile pentru combaterea rasismului, xenofobiei si negationismului.

Potrivit revistei Der Spiegel, procurorii din Bavaria au initiat vineri o investigatie preliminara in cazul Facebook, pentru tolerarea mesajelor care instiga la mesaje care instiga la ura, violenta, rasism si negarea Holocaustului. Sunt vizati membri ai conducerii companiei americane, inclusiv Mark Zuckerberg, fondator si directorul general Facebook, Sheryl Sandberg, directorul executiv, Richard Allan, directorul responsabil de activitatile de lobby in Europa, si Eva-Maria Kirschsieper, responsabila de lobby in Germania.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X