Bizar

Mare atenţie! Acest ingredient comun din bucătărie i-a lăsat fără casă. Cum este posibil aşa ceva?

Uleiul din semințe de in e folositor în casă, în mai multe moduri, de la lustruirea și protejarea uneltelor de grădinărit, revitalizarea mobilei deteriorate până la curățarea semineului. Poate fi folosit chiar și ca truc de frumusețe, ajutând la hidratarea buzelor uscate. Cu toate că acest ulei poate salva multe lucrurile, el poate fi și periculos, dacă nu ești atent. El poate declanșa incendii și poate menține combustia, așa că trebuie folosit cu mare grijă!

Cârpele îmbibate cu ulei de semințe de in au costat scump mai multe familii din Statele Unite ale Americii. Depozitarea nesigură a acestora a dus la adevărate incendii: „Am pus cârpele într-un colț al garajului”, a declarat Sherri Prentiss ABC News, după ce casa ei a luat foc în 2012. „Asta a fost aproximativ la ora 17.00, iar la ora 21.00, garajul nostru este în flăcări”, a spus ea. „Au fost flăcări atât de înalte, încât nu știam ce să mai facem”, a mai spus aceasta.

În 2014, Shannon Priddy a pierdut casa ei din Maryland după ce contractorii au lăsat cârpe îmbibate în ulei de semințe de în undeva pe verandă, potrivit elli.ro.

„Nu ne-am gândit niciodată că așa ceva se poate întâmpla”, a declarat ea pentru ABC News.

Însă, incendiul de la casa Priddy este departe de a fi unul obișnuit. Potrivit instituțiilor abilitate, combustia spontană provoacă aproximativ 14.000 de incendii în fiecare an, cârpele uleioase fiind sursa cea mai comună a flăcărilor.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X