Social

Mama românului decedat la Nisa, apel disperat pentru repatrierea fiului său!

Mama lui Cristian Coman, tânărul român ucis în masacrul din Nisa, face, cu inima sfâșiată de durere, un apel disperat pentru repatrierea fiului său.

Anișoara Coman, mama românului mort în atentatul de la Nisa, despre a cărui moarte s-a aflat la cinci zile de la comiterea atacului, cere ajutor pentru a-și înmormânta copilul creștinește, aceasta neavând bani pentru repatriere. Printre lacrimi, femeia își plânge copilul ucis în atentatul din Franța.

„Ne-au sunat cei de la consulatul României și al Franței. Ne vor trimite trupul băiatului în țară, dar nu știm când. Vreau doar să îl aduc acasă, să fie înmormântat așa cum se cuvine și să îi aduc un ultim omagiu pe care să îl transmit pentru copilul nostru care a plecat în vacanță și s-a întâmplat ce s-a întâmplat și acum îmi aduce copilul mort. Am sperat până în ultima clipă că așa cum i-au găsit pe nepoțelul și nora noastră, că va fi și copilul meu în viață. Mi s-au spulberat toate visurile, mi-a murit copilul nevinovat și acum mi-l aduc în țară mort, copilul nostru frumos”, a spus, confom igj.ro, Anișoara Coman, mama tânărului decedat.

Pe 7 august, Cristian Coman ar fi împlinit 35 de ani. Tânărul îi promisese mamei sale că după vacanța din Franța va veni acasă, la Rovinari, să o vadă.

Persoanele care vor să ajute la strângerea sumei de câteva mii de euro, necesară pentru repatrierea rovinăreanului ucis în Franța, pot dona în următoarele conturi:

Cont IBAN RO11BRDE200SV53929552000 CONT IN LEI
Cont IBAN RO83BRDE200SV38823272000 CONT IN EURO
COMAN ANIȘOARA (Coca Coman)

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X