Actualitate

Mama româncei băgate în comă de un proxenet îl imploră pe Gigi Becali. ”Mi-aş da o mână şi un picior ca să…”

Cu ochii în lacrimi, mama Ioanei Condea, românca băgată în comă în Germania de un proxenet, face un apel la Gigi Becali ca să o ajute. Graţiela este disperată pentru că nu are bani ca să meargă să-şi vadă fiica.

Mama tinerei spune că Gigi Becali este ultima ei şansă. ”Sunt disperată, nu ştiu ce să mai fac. Vreau să-mi văd fetiţa, aş da o mână şi un picior pentru asta. A fost ziua ei, mi s-a rupt sufletul că n-am putut să o văd, şi asta din cauza banilor. Viaţa este grea, trebuie să-l cresc şi pe nepoţel, iar banii nu ajung. Ştiu că domnul Becali are un suflet mare şi a ajutat mulţi oameni”, a declarat Graţiela Condea. Femeia spune că are nevoie doar de banii pentru drum. ”Nu cer nimic pentru mine, îl rog pe Gigi Becali să mă ajute, dacă poate, cu banii de drum ca să ajung în Germania. Este şi el părinte şi cred că va înţelege. Vreau să o văd pe Ioana, să o strâng în braţe. Sper să reuşesc”, a mai spus mama Ioanei Condea.


Deşi a ieşit din comă, Ioana nu poate vorbi şi comunică prin semne.”Are lacrimi în ochi, suferă enorm, mai ales că nu poate vorbi. Mă poate auzi, i-am spus că băiatul ei este bine, că am grijă de el. Mă întreabă prin semne, prin gesturi de micuţ, care are acum trei ani. Este crunt ceea ce i se întâmplă”, spunea Graţiela Condea. Ioana a fost bătută cu bestialitate de un proxenet în 2014 şi s-a aflat o perioadă îndelungată în comă, iar la un moment dat medicii nu mai aveau nicio speranţă că o pot salva, spre disperarea familiei.


Mama Ioanei spune că o prietenă din copilarie i-a promis fetei că o va ajuta să-şi găsească un loc de muncă în Germania, ca menajeră, iar ea, naiva, a acceptat, fără să-şi dea seama de intenţiile reale ale acesteia. Respectiva i-a plătit inclusiv biletul de avion. Visul frumos, din păcate, s-a terminat în clipa în care Ioana a ajuns acolo, când a început calvarul. Picată în plasa proxeneţilor, tânăra a încercat să scape, dar a fost bătută îngrozitor chiar de către iubitul ei, care aproape a omorât-o.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X