Bizar

Mama mea a găsit pe capota mașinii bijuterii gratuite. Când a vrut să le ia, s-a întâmplat ceva înfricoșător

O femeie din SUA a trăit momente cel puțin bizare după ce a făcut cumpărături la un mall. În timp ce conducea spre casă, ea a auzit sunete ciudate care veneau din partea din față a automobilului, însă nu s-a oprit să vadă despre ce este vorba. Când a ajuns acasă și a coborât din mașină, a văzut între capotă și parbriz o pungă mică de plastic în care se afla un inel de argint.

După câteva ore, fiica femeii a publicat pe Facebook acest mesaj:

”VĂ ROG PE TOȚI SĂ CITIȚI ASTA. ESTE FOARTE IMPORTANT ȘI ÎNSPĂIMÂNTĂTOR. Mama mea își făcea cumpărăturile la un mall din afara orașului. Apoi ea s-a apropiat de mașina sa, în timp ce în paralel vorbea la telefon. Deși era distrată cu discuția telefonică, ea a observat un lucru ciudat: Deși toată parcarea era aproape liberă, chiar lângă mașina ei era parcată un jeep alb cu geamurile negre.

Pe drum acasă ea a auzit un zăngănit straniu care venea de undeva din față, însă nu s-a oprit să vadă despre ce este vorba, pentru că a observat în retrovizor jeep-ul alb care mergea în urma ei. Ea s-a speriat foarte mult și nu își dorea altceva decât să ajungă mai repede acasă.

Din fericire, acasă ea a ajuns cu bine. Când era să intre în oraș, mașina care o urmărea a cotit în altă parte și s-a făcut nevăzută. Ieșind din automobil, ea a văzut între parbriz și capotă o pungă cu un inel de argint, pe care scria ironic ”bijuterii gratuite”. Atunci mama mea a contactat poliția. Poliția a venit la noi acasă și i-a spus mamei că aceasta este o metodă nouă de răpi oamenii. Dacă mama ar fi oprit mașina în drum (care este foarte retras și pe care se circulă foarte puțin) să vadă care este cauza zgomotului, bandiții în același moment s-ar fi oprit și ei și ar fi răpit-o. Ce ar fi făcut cu ea după aceasta, nici nu vreau să mă gândesc…

Deci vă rog să fiți foarte atenți pe drum mai ales dacă sunteți singuri în mașină. Niciodată nu opriți mașina în locuri retrase, chiar dacă credeți că ceva s-a defectat. Dacă auziți sunete ciudate care nu sunt specifice pentru mașina voastră, opriți doar în locuri unde sunt oameni. În cazul când veți observa pe capotă lucruri special puse să zăngănească, contactați imediat poliția”.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X