Vedete romanesti

Mama Deliei, dezvăluiri din copilăria artistei: „Am bătut-o!”

Dacă acum vi se pare că Delia are prea multă energie şi erupe ca un vulcan atunci când cineva o supără, în copilărie artista era şi mai şi! Blondina i-a cam făcut zile fripte mamei ei, Gina Mocanu, care a mărturisit că deşi o cam altoia, Delia nu prea se potolea. Invitată la o emisiune tv, femeia a mărturisit că regretă că a trebuit să apeleze la astfel de gesturi, însă Delia a fost un copil-problemă.

Gina Mocanu, cântăreaţa de muzică populară, care i-a dat viaţă Deliei (34 de ani) este tare mândră de fiica ei. E şi normal să fie aşa, având în vedere că blonda este cel mai în vogă artist de la noi, iar peste câteva zile va cânta în deschiderea concertului Rihannei de la Bucureşti. Marele regret al femeii este faptul că a cam pălmuit-o pe rebela Delia în copilărie, iar acum artista îi reproşează mereu acest lucru.


„Pe ea am bătut-o, dar pe Oana nu. Când era mică făcea multe trăsnăi. A băgat-o şi pe Oana în maşina de spălat, dar asta nu-i nimic. Dacă ar fi furat bani, nu aş fi bătut-o, dar făcea multe lucruri. Nu s-a inventat vreo corecţie pentru Delia nici acum. Răzvan (n.r. soţul ei) este genul de om tolerant. Încercăm toţi din familie să o conservăm, nu să o schimbăm. Ea nu mai poate să dea acelaşi randament, dacă noi vrem să fie altfel. O lăsăm să se exprime aşa cum ştie ea. Şi acasă, se maimuţăreşte. Răzvan este genul de om care îi conduce afacerea, este ca o cloşcă, îi dirijează drumul”, a povestit Gina Mocanu la Antena Stars.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X