Inedit

Mama credea ca tatal si fiica pregatesc micul dejun in bucatarie. Ce a descoperit cand a intrat in incapere este VIRAL pe internet

Toata lumea stie ca relatia dintre tata si fiica este una extrem de puternica si ca exsita sentimete care nu pot fi inlocuite.

Asa se intampla si in cazul tatalui din imaginile de mai jos. Acesta este de nedespartit de fetita lui. In timp ce mama credea ca acesta pregateste micul dejun in bucatarie alaturi de fetita lor, atunci cand a intrat in incapere si-a dat seama ca cei doi aveau un moment de „dragalasenie” maxima.

Ce a facut mamica cand i-a vazut? Femeia a luat repede camera si a inceput sa filmeze. Imaginile suprinse demonstreza cat de frumoasa este relatia dintre un tata si fiica lui. Totul s-a viralizat cu o viteza uimitoare, iar cei care i-au urmarit au marturisit ca au fost emotionati pana la lacrimi.

Zambetul micutei este de neinlocuit atunci cand tatal ii pregateste clatite la micul dejun, dar in acelasi timp danseaza cu ea in brate. Fotografiile demonstreaza ca nimic nu le poate intrerupe momentul si ca nu le pasa deloc de faptul ca si mama se afla in incapere si ca ii filmeaza.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X