Inedit

Mama asta alapteaza si munceste in acelasi timp! Fotografia cu ea a devenit instant virala! Respect pentru toate femeile care reusesc asa ceva

Hein Koh este mamica de gemeni, dar desi a nascut, nu a renuntat la cariera. Femeia a postat pe Facebook o fotografie care a devenit rapid virala. Ea a vrut sa le arate tinerelor din intreaga lume ca se poate sa fii si mama, si femeie de cariera in acelasi timp.

In imagine, Hein Koh apare cu cei doi copilasi la san, Ami si Oni. In timp ce micutii sunt alaptati, mama profita pentru a rezolva din sarcinile de serviciu. Proaspata mamica a decis sa ia atitudine si sa posteze aceasta fotografie pe Facebook dupa ce o colega de breasla, artist grafician, a declarat intr-un interviu ca a facut trei avorturi pentru a fi o femeie de cariera, pentru ca o femeie nu poate sa fie si mama si sa dea randament la locul de munca.

Hein Koh, mama a doi bebelusi in varsta de cinci saptamani, a vrut sa demonstreze ca se poate! A luat atitudine si postarea sa s-a bucurat de mare succes pe tot Globul.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X