Bizar

Mama a pus în pachețelul fetiței un BILET DISPERAT în care îi spunea că E ȚINUTĂ OSTATICĂ în casă, apoi a trimis-o la școală. Ce a făcut fetița e ȘOCANT

Din când în când întâlnim titluri în ziare care par scoase direct din filme.

Mama unei fetițe de 11 ani a trăit împreună cu fiica în aceeași casă cu un agresor, dar numai una dintre ele a scăpat. Deși niciuneia dintre ele nu i s-a declarat public numele, poliția a întervenit la timp din cauza unui mic bilet scris de mână de mamă pe care fetița, imediat ce l-a văzut, l-a dat unui adult de la școală, mai precis unei profesoare.

Aceasta a fost îngrozită de ceea ce scria în el: mama fetei era ținută ostatică în propria casă. Imediat profesoara a alertat șeriful și o patrulă de poliție a ajuns rapid la fața locului. Mama fetei a fost găsită în casă, din fericire era încă în viață!

Intrusul a fost și el găsit și arestat. După ce poliția a ajuns la casa cu pricina, el s-a ascuns într-un dulap, dar manevra lui nu a avut succes.

Acum, mulțumită mișcării curajoase a fiice sale, mama este liberă și în siguranță. O astfel de poveste demonstrează cât de puțin cunoaștem despre ce se petrece în cartierul nostru și în casele vecinilor noștri.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X