ShowBiz

Mădălina Ghenea a ajuns la altar! Ce rochie de mireasă frumoasă a avut!

Mădălina Ghenea a fost o mireasă incredibil de frumoasă în fața altarului unei biserici din Italia.

Scenariul a făcut parte dintr-o ședință foto, însă iubitul Mădălinei a avut parte de o avanpremieră în cazul în care va decide să îi pună modelului marea întrebare. Bruneta arăta incredibil în rochia amplă, fără umeri și cu un voal generos care îi acoperea capul.


Mădălina Ghenea se află în această perioadă în Italia, la Napoli, unde se implică într-un nou proiect. Din păcate, nici măcar de acolo nu a scăpat de câteva replici acide de acasă. Cea care a intrat în conflict cu olteanca focoasă este nimeni alta decât Rocsana Marcu.

”Uite, Răzvan, nu are doar coapse. Are burtică. E însărcinată Mădălina Ghenea? Uite, în ultima perioadă nu şi-a mai postat imagini cu silueta”, a remarcat Marcu.

În plus, aceasta a făcut câteva remarci lși asupra faptului că iubitul acesteia o urmează peste tot și a lăsat să se înțeleagă că ar trăi pe banii ei, așa că Ghenea a reacționat pe o rețea de socializare.

”@rocsanamarcu Nu îmi explic dacă este vorba de răutate, prostie, frustrare, invidie sau toate la un loc. Mă jignești incredibil. Îmi este foarte greu să mă cobor la nivelul tău și să îți răspund, nu îmi rămane decât să apelez din nou la avocații mei.
Cât despre burtica mea!? Tu, draga mea, ai oglindă acasă???

Răspund mai jos românilor care poate din greșeală s-au uitat la emisiunea pe care o prezinți tu. Din greșeală s-au uitat și părintii mei. Dragii mei, sunt încântată să va anunț că de curând am devenit imaginea unui brand italian @atelier_vanitas . Zilele acestea realizăm în Italia, în locații absolut superbe, locații pe care îmi este imposibil să nu le promovez pe pagină mea de Instagram, noua campanie . În acest moment sunt la Napoli împreună cu staff-ul meu și cu iubitul meu. Transportul și cazarea pentru staff-ul meu și persoană care mă însoțește sunt asigurate, ca de fiecare dată, de clienții mei.

De fiecare data când călătoresc pentru un contract, persoana care mă însoțește va călători, va mânca și va fi cazată pe banii mei, munciți de mine contrar celor spuse de @rocsanamarcu. Rușine să îți fie!”, a încheiat Ghenea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X