Externe

„Ma simt norocoasa. Am fost salvati de o familie”. O studenta de 22 de ani povesteste cum a scapat din atacul de la mall

Tanara care se afla in apropierea locului unde a avut loc atacul armat din Munchen se declara norocoasa ca a scapat cu viata. Aceasta mersese cu exact o ora inainte in acelasi centru comercial.

Thamina Stoll, o studenta americana in varsta de 22 de ani, a dezvaluit detaliile teribilei scene. Aceasta a inregistrat din apropierea apartamentului bunicii sale cum oamenii paraseau in fuga mall-ul.

Studenta a declarat ca inainte de incident mersese in in centrul comercial impreuna cu bunica si verisorul ei.

In momentul atacului, aceasta intentiona sa se reintoarca in mall cu mama si tatal ei, dar pe drum au fost opriti de o familie care i-a avertizat despre haosul din centrul comercial si i-a sfatuit sa se indrepte cat mai repede spre un loc sigur.

„Ne-am intalnit cu o alta familie, care era in stare de soc. Oamenii erau speriati si ne-a spus sa ne intoarcem acasa. Bunica mea sta in apropiere de mall, am urcat la ea cu parintii. De la balcon am vazut cu alergau oamenii disperati sa se adaposteasca. Ma simt norocoasa. Acea familie ne-a salvat”, a spus tanara.

Familia s-a intors in apartamentul bunicii, nu inainte ca Thamina sa surprinda cateva imagini cu oamenii speriati.

Tanara venita in Germania pentru efectuarea unui stagiu de practica se considera norocoasa ca a scapat cu bine din aceasta situatie.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X