Social

Lună de miere însângerată! Tineri căsătoriți din Vaslui, despărțiți de moarte

A vrut o lună de miere ca-n povești, dar se va întoarce acasă în coșciug. E povestea cutremurătoare a unei tinere din județul Vaslui, care a avut parte de-o moarte fulgerătoare. Cătălina s-a stins într-un accident cumplit în Cipru, chiar cu o zi înainte de a reveni în țară.

Cătălina Laura Tenu era în culmea fericirii pentru că, pe 4 septembrie, se căsătorise cu alesul inimii sale. Tânăra și-a unit destinele cu Manu, la Iași, orașul în care locuiesc amândoi.

Zece zile mai târziu, tinerii căsătoriți au plecat în luna de miere. Mirii au ales ca destinație Ciprul, unde au ajuns cu mașina personală. Timp de o săptămână, soții Voinea voiau să-și sărbătorească dragostea și să se bucure de peisajele de vis.

Coșmar în luna de miere


În penultima zi de vacanță, mirii au fost implicați într-un accident cumplit, în stațiunea Protaras. Manu, soțul Cătălinei, a pierdut controlul volanului și a intrat pe constrasens. A lovit violent mașina unui cipriot, în vârstă de 49 de ani.

Cele trei victime au fost transportat de urgență la spitalul din Paralimni. Cătălina a fost grav rănită, iar medicii au făcut eforturi s-o salveze. Din păcate, tânăra s-a stins la doar 29 de ani. Soțul ei a fost la un pas de moarte pentru că a suferit o fractură de stern, dar este în afara oricărui pericol.

Vestea tragediei a căzut ca un trăznet asupra familiilor celor doi tineri, mai ales că, în următoarea zi, Cătălina și Manu trebuiau să se întoarcă în România. În Berezeni, județul Vaslui, părinții Cătălinei sunt devastați de durere.

Mireasa și-ar fi prevestit moartea


Îndoliate, rudele povestesc cu groază că tănăra nu a fost încântată de concediu și abia aștepta să se întoarcă acasă. Cătălina ar fi avut și o premoniție. În ziua în care s-a produs accidentul, femeia se uita mereu la ceas și aștepta un telefon de la agenția de turism.

”Parcă ar fi știut că moare și se tot uita când îi vine ceasul. Că astfel nu se explică de ce mereu se uita la ceas. Doamne, ce situație crudă!” a spus vizibil îndurerat, fratele victimei, pentru vremeanoua.ro

Din spusele apropiaților, Cătălina Laura Tenu Voinea era o tânără studioasă și ambițioasă. Imediat ce a terminat școala din Berezeni, a plecat la Iași. Acolo a absolvit facultatea, două mastere și de mai mulți ani era contabilă la o firmă din oraș.

Trupul fără viață al femeii urmează să fie repatriat, iar rudele se pregătesc de înmormântare. Cătălina va ajunge, pentru ultima oară, acasă, în sicriu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X