Vedete romanesti

Loredana Groza a folosit primul microfon fără fir de la Ceaușescu

Loredana Groza a folosit primul microfon fără fir de la Ceaușescu. Cel care a dezvăluit acest lucru a fost Cătălin Cățoiu, aliat Țeavă. Discuțiile descrise în cartea Sentimente în care Loredana și familia ei povestesc primii ani din activitatea artistei au fost un prilej pentru ca însăși Loredana să descopere lucruri noi din viața sa.

Loredana Groza a folosit primul microfon fără fir de la Ceaușescu. Așa a aflat via Catalin Catoiu ( Teava) ca faimosul microfon fara fir, primul microfon emițător pe care l-au văzut românii la televizor doar în concertele Loredanei în anii 80, a aparținut de fapt unui car de filmare destinat exclusiv lui Ceaușescu.

Loredana Groza a folosit primul microfon fără fir de la Ceaușescu, în anii ’88- ’89
”I‑am adus primul microfon făra fir chiar de la Ceausescu. Exista un car de reportaj american, care îi era dedicat lui Ceaușescu, și pe acest car erau doua microfoane‑emitator. Bineînșeles, eu am luat unul. Nu l‑am furat, l‑am luat, oamenii stiau, mi l‑au dat din tot sufletul, sigur ca l‑am dus inapoi ulterior, dar l‑am utilizat. Alea oricum zaceau, nu le folosea nimeni niciodata. Mult dupa aceea, cineva m‑a întrebat de unde avea Loredana un astfel de microfon. Era in ’88–’89 si Loredana vorbea dintr‑odata din spatele scenei la un microfon fara fir. Era SF.”

Și atunci, ca și acum, Loredana și-a dorit sa aiba cel mai spectaculos show de pe piata romaneasca. La concertul de la Sala Palatului, de pe 26 noiembrie, la care Loredana își va lansa și cartea Sentimente, va fi o desfăsurare impresionantă de forțe care include peste 150 metri pătrați de ecrane, peste 6 de tone de scenotehnica, dar și efecte speciale care fac ca experienta spectatorului sa fie una multisenzorială.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X