Vedete romanesti

Loredana Chivu a ajuns la fundul sacului. Nu mai are niciun proiect și își caută disperată de muncă

S-au dus vremurile când Loredana Chivu făcea bani și din piatră seacă și se descurca indiferent de situație. În momentul de față blonda nu mai stă la fel de bine la capitolul finanțe și nu știe ce să mai facă pentru a ieși la liman.

În urmă cu ceva vreme, Loredana Chivu avea numeroase contracte de imagine, un job de asistentă TV, paricipa la show-uri ca dansatoare unde-și umplea sutienul cu banii sau pur și simplu primea câte un autoturism de lux doar că zâmbea frumos, așa cum toată lumea știe că s-a întâmplat cu Leo de la Strehaia. Acum, Loredana pare că a fost lovită de criză căci nu mai are niciun venit constant. Cum show-urile s-au împuținat, iar prietenia dintre ea și Anamaria Mocanu s-a răcit, iar toți organizatorii le voiau „la pachet”, Loredana a rămas pe tușă. Blonda mai avea o speranță prin aparițiile TV, însă nici de aici nu i-a surâs norocul.

Loredana Chivu speră la un Făt Frumos, dar bogat
Aflată în situația de a avea doar câteva contracte modeste, cele mai multe în sistem barter: pentru haine, accesorii și produse de înfrumusețare, Loredana mai speră să-l găsească pe Făt Frumos, însă unul bogat, cu care să se așeze la casa ei și care să-i ofere statutul financiar după care tânjește.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X