Bizar

Logodnica unui miliardar s-a mutilat singură pentru bani, dar n-a ştiut că totul e filmat

Logodnica unui miliardar a mers în faţa judecătorilor cu ochii învineţiţi şi faţa mutilată sperând că-i va convinge cât de rău s-a purtat cu ea bărbatul ce trebuia să-i devină soţ. Miliardarul a venit însă cu o înregistrare video şi susţine că fosta lui iubită s-a luat singură la bătaie.

Miliardarul Scott Mitchell, de 45 de ani urma să se căsătorească în august anul trecut cu fotomodelul Mary Hunt, de 29 ani, dar planurile lor de casă de piatră s-au dovedit şubrede.

Omul de afaceri din Tampa Bay, Florida, a acuzat-o pe tânără că i-a furat bijuterii de 2,1 milioane dolari pe care le avea într-un seif din casă.

Marv Hunt a negat totul şi a spus că Mitchell a devenit violent la adresa ei înainte să rupă logodna. Tânăra a mers în faţa judecătorilor cu ochii învineţiţi şi faţa desfigurată în urma unor lovituri încasate.

Surpriză, însă, în tribunal: miliardarul a venit cu o „probă video” care ar demonstra că femeia s-a luat singură la bătaie. Rămâne ca judecătorii să decidă cine are dreptate şi cine minte.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X