Social

Locul în care a murit micuțul Ionuț este blestemat. Ce s-a întâmplat cu afaceristul care deține terenul

Proprietarul terenului pe care a murit în 2013 Ionuţ Anghel, băiatul de patru ani ucis de câini, spera să dea ”lovitura” săptămâna aceasta, însă n-a fost să fie. Și pentru afacerile sale terenul pe care copilul și-a dat ultima suflare este urmărit de blestem. Potrivit cancan.ro, bărbatul, care se află după gratii după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, vrea să ridice pe acel teren o bază de agrement cu piscină, restaurant şi terasă.

Constantin Ciorăscu, acţionarul firmei care deţine terenul situat în zona Lacul Tei din Bucureşti, a făcut o cerere în instanţă prin care a cerut judecătorilor ridicarea sechestrului asiguratoriu. Măsura sechestrului asupra terenului a fost impusă de anchetatori după ce Ionuţ Anghel a fost ucis de maidanezi.

Iniţial, dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Bucureşti, însă judecătorii de acolo şi-au declinat competenţa la Judecătoria Sectorului 2. Instanţa trebuia să dea în acestă săptămâna verdictul, iar Ciorăscu aştepta cu nerăbdare o decizie favorabilă, mai ales că a plătit şi despăgubiri familiei lui Ionuţ. Numai că nu s-a întâmplat asta. Judecătorii au decis să decline dosarul la Secţia penală, având în vedere că fusese înregistrat la un complet civil. În aceste condiţii, afaceristul va mai avea de aşteptat până să înceapă construcţia bazei de agreement pe terenul pe care a murit Ionuţ, notează cancan.ro.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X