Vedete romanesti

Liviu Vârciu face primele declaraţii despre despărţirea Adelinei de Speak: „Nu întotdeauna soarta ne oferă ce vrem”

Au trecut şase ani de când au divorţat, dar niciunul nu a reuşit să îşi găsească mare iubire, deşi au tot încercat.

Ieri, vestea că fosta soţie este din nou liberă şi disponibilă l-a făcut pe Liviu Vârciu să-şi exprime părerea de rău pentru eşecul amoros al fostei soţii.

„Îmi pare rău că nu a mers între ei. Nicio despărţire nu este uşoasă, ce să zic. Nu întotdeauna soarta ne oferă ce vrem. Nu pot să comentez mai mult, sincer îmi pare rău”, a declarat Liviu Vârciu.

Adelina a anunţat despărţirea pe Facebook

Adelina Pestriţu a anunţat pe Facebook, despărţirea de cântăreţul Speak, după doi ani şi jumătate de relaţie.

„Dragi prieteni, îmi sunteți mereu aproape și vă mulțumesc pentru susținerea voastră care în fiecare zi mă face să mă simț iubită. De aceea, îmi doresc să aflați de la mine, nu din alte surse, că în viață mea personală s-au produs anumite schimbări. După doi ani și jumătate de relație, am decis împreună cu Ștefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează așa cum se proiectează la început. Relația noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ștefan că om și că artist și sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înțeleagă și să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ține strict de sufletele noastre. Va mulțumesc pentru înțelegere! Vă pup!”, a scris Adelina Pestrițu pe pagina sa de Facebook.

Adelina Pestriţu şi Speak au fost împreună 2 ani şi jumătate.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X