Interne

Lidl creşte salariile tuturor angajaţilor. Cel mai mic salariu este de 1.568 de lei, net

De la 1 octombrie, fiecare angajat al Lidl România cu normă întreagă câştigă peste 1.568 lei net lunar, sumă care include valoarea bonurilor de masă. Retailerul german Lidl creşte salariile vânzătorilor şi lucrătorilor în depozitele companiei, care pot ajunge la circa 2.100 lei net lunar, cu tichete de masă incluse, au anunţat astăzi oficialii companiei.

Potrivit noii grile, salariul unui vânzător şi al unui lucrător în depozitele Lidl România poate ajunge până la 2.999 de lei brut, adică aproximativ 2.100 lei net lunar, cu tichete de masă incluse.

De la 1 octombrie, fiecare angajat al Lidl România cu normă întreagă câştigă peste 2.199 de lei brut, adică 1.568 lei net, sumă care include valoarea bonurilor de masă.

În plus, Lidl are un sistem de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie salariul creşte automat în fiecare an. Acelaşi sistem progresiv îl are retailerul şi în ceea ce privește zilele de concediu. Un angajat beneficiază în primul an de 21 de zile libere, de 23 în al doilea şi de 25 în al treilea.

Compania susţine că este singurul retailer care oferă angajaţilor săi două zile libere de Crăciun şi două zile libere de Paşti, dar şi cadouri pentru copii şi tichete cadou pentru diferite ocazii.

Munca suplimentară este remunerată, iar transportul este gratuit pentru cei care lucrează în depozit. Pe lângă beneficiile salariale, angajaţii Lidl România se bucură de pachete atractive de beneficii: asigurare medicală privată gratuită, iar membrii familiei acestora pot beneficia de oferte foarte avantajoase de servicii medicale, susţin oficialii companiei.

Angajaţii Lidl beneficiază de programe de dezvoltare profesională care includ training-uri şi cursuri personalizate, adaptate la nivelul profesional şi la nevoile fiecărui angajat. Mai mult, pentru a cunoaşte întregul univers Lidl, de la magazin la depozit şi la departamentele din companie, fiecare angajat beneficiază de planuri de şcolarizare sistematică, personalizată.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice care asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu un număr total de peste 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii 10 retaileri de produse alimentare la nivel mondial.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X