ShowBiz

”Libelula” lui Speak, luată la ochi de impresarul unei artiste internaţionale după ce a cântat melodia acesteia! Cum a reacţionat artistul când a auzit asta

”Libelula” lui Speak a marcat primul ei succes în lumea artistică. Ştefania a fost luată la ochi de impresarul Arilenei Ara, după ce a postat pe Youtube un cover după una dintre piesele artistei.

Ştefania, ”Libelula” lui Speak, a făcut public zilele trecute un clip în care interpreta piesa ”I’m sorry” a Arilenei Ara. Nu a durat mult şi prestaţia ei a şi produs efecte.

Clipul a fost publicat şi pe canalul de Youtube al artistei internaţionale, lucru care a făcut-o pe tânără să se bucure extrem de mult reuşita marcată într-un timp atât de scurt.

”Arilena Ara tocmai a urcat cover-ul pe canalul ei oficial de Youtube! Aaaaaaaaaaa. Mulţumesc. Pupici”, a scris Ştefania, cunoscută în spaţiul public drept ”Libelula” lui Speak.

Speak a mărturisit că s-a bucurat extrem de mult pentru reuşita prietenei lui şi că nu i-a venit să creadă atunci când a văzut mesajul primit din partea impresarului Arilenei Ara în care-l anunţa despre intenţia de a urca cover-ul făcut de Ştefania pe canalul de Youtube al artistei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X