ShowBiz

Laura Bretan a pierdut un milion de dolari, dar a câștigat milioane de inimi

Reacții incredibile în Statele Unite ale Americii după finala America’s Got Talent , la care a participat și românca Laura Bretan.

Laura Bretan nu s-a clasat în top 5 al votului publicului american. Astfel, bătălia pentru premiul de 1 milion de euro s-a dat la final între Grace Vander Waal (cântăreaţă), Jon Dorenbos (magician), Sal Valentinetti (cântăreţ), Brian Justin Crum (cântăreţ) şi The Clairvoyants (cuplu de mentalişti). Concursul a fost câştigat de Grace Vander Waal.

Cu toate acestea, o mulțime de admiratori i-au trimis mesaje româncei pentru a o felicita și, mai ales, pentru a o asigura că a avut o interpretare minunată:

– ”Laura tu sa stii ca ai cistigat ai cistigat multe inimi ai intrat in sufletul multor oameni da cel mai inportant e ca Dumnezeu te iubeste El stie ce e cel mai bine pentru tine , ori cum noi te iubim”
– ”E pierderea Americii, nu a reușit să aprecieze o adevărată valoare!”
– ”Ai fost cea mai bună, să nu ai nici un dubiu!”

În marea gală în care s-a anunţat câştigătorul concursului America’s Got Talent, Laura Bretan a avut un moment artistic, în care a interpretat aria „Nessun dorma”, alături de Il Volo (foto), un trio de „popera” (pop opera) format din baritonul Gianluca Ginoble şi tenorii Piero Barone şi Ignazio Boschetto. Momentului artistic li s-au alăturat Sofie Dossi şi Viktor Kee, amândoi finalişti ai show-ului.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X