ShowBiz

La un pas de pușcărie din cauza unei mașini furate! Ce vedetă a pățit-o

Una dintre cele mai senzuale apariții din showbiz-ul românesc a trăit momente de panică în Italia din cauza maşinii pe care o conducea. Frumoasa blondină a fost acuzată de lucruri ilegale şi a riscat nu mai puțin de patru ani de puşcărie.

Eva Kent, pe numele său real Oana Oprea, a trăit clipe de groază pe o autostradă din Italia. Mai exact, prima asistentă a lui Dan capatos a fost acuzată de către poliţia din Italia de fraudă şi spălare de bani. Toată tevatura i s-a tras de la maşina pe care o conducea.

„În urmă cu patru ani m-au oprit carabinierii pe autostradă din Italia, pentru un control de rutină, mi-au controlat tot interiorul maşini, chiar şi in portbagaj au cotrobăit. La un moment dat, unul dintre poliţişti a dorit să verifice dacă maşina este pe lista celor furate şi cum nu au găsit seria de caroserie, m-au escortat până la cea mai apropiată secţie. Acolo unde după minute bune de cotrobăit după seria cu pricina, am dat de ea sub scaunul din dreapta. Atunci am fost anunţată de către unul din poliţişti că maşina mea figureză pe lista internațională de maşini furate şi trebuie să mi-o confişte, aşa că am fost nevoită să îmi strâng toate lucrurile din ea şi să le depozitez într-un sac de plastic. Carabinierii mi-au sigilat maşina şi au reţinut-o. Am stat mai bine de opt ore în secţia de poliţie să dau declaraţii şi să le explic poliţiştilor că eu am cumpărat maşina din România şi nu aveam cunoştinţă că ea se află pe lista „neagră”. După aceea seară de coşmar am fost acuzată de spălare de bani, de către autorităţile italiene, am cheltuit aproximativ 15.000 de euro cu procesul, crezând că pot să îmi recuperez maşina”, a declarat în exclusivitate Eva Kent.

„M-am speriat foarte tare pentru că ei (carbinierii, n.red.) au crezut că eu sunt mână în mână cu hoţii de maşini şi m-au acuzat de spălare de bani, au crezut că fac parte dintr-o reţea bine organizată. M-am luptat mult în instanţă să îmi demonstrez nevinovăţia şi mai ales să scap de puşcărie, am riscat minimum 4 ani de detenţie. Eu am fost cumpărător de bună credinţă şi mai ales că, în momentul cănd eu am cumpărat maşina, la noi în ţară, nu aveam unde să verific dacă figurează ca maşină furată sau nu, am mers pe încredere şi mi-am luat o ţeapă de 25.000 de euro”, a mai povestit starleta.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X