Vedete straine

La șase ani a fost desemnată „cea mai frumoasă fetiță din lume”, dar acum s-a transformat într-o femeie superbă. Iată cum a pozat Thylane Blondeau pe covorul roșu de la Cannes

La șase ani a fost desemnată „cea mai frumoasă fetiță din lume”, dar acum s-a transformat într-o femeie superbă. Thylane Blondeau a făcut furori pe covorul roșu de la Cannes

La patru ani defila pe podium, iar la vârsta de șase ani, Thylane Blondeau a fost numită „cea mai frumoasă fetiță din lume”. La 10 ani a iscat un adevărat scandal după ce a realizat un pictorial îndrăzneț în revista „Vogue”, însă superba franțuzoaica s-a transformat acum într-o adevărată femeie și arată total diferit.Celebra Blondeau și-a schimbat radical look-ul. Din puștoaica blondă cu ochi albaștri, de o frumusețe rară, aceasta s-a transformat într-o femeie superbă care atrage toate privirile, așa cum s-a întâmplat și zilele trecute la Cannes. Deși are doar 16 ani, celebrul fotomodel a făcut furori pe covorul roșu la Festivalul de film de la Cannes. Thylane a decis să renunțe la pletele blonde care au consacrat-o și a optat pentru o culoare mai închisă, vopsindu-se șatenă, iar aceasta devine pe zi ce trece mai frumoasă și pare mult mai matură decât este.

TBT BABY ME PEACE 🙏🏻 PEACE & LOVE

O postare distribuită de Thylane (@thylaneblondeau) pe

Thylane Blondeau a intrat în lumea modei de la vârsta de patru ani
Născută pe 5 aprilie 2001, tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița Veronica Loubry și legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.

Thylane a devenit imaginea L’Oreal Paris și primește oferte pe bandă rulantă, având tot mai multe cereri să defileze pe podium pentru cele mai renumite case de modă, dar și numeroase apariții în reviste.

#babyme #it seems so far @danibrubaker_ shoot 2008

O postare distribuită de Thylane (@thylaneblondeau) pe

Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată “copilul minune al modelling-ului”. Cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucreaza intocmai ca un adult.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X