Bizar

La finalul nuntii a mers la miri, i-a felicitat si le-a dat plicul cu darul. Mireasa s-a uitat in el si nu i-a convenit cand a vazut cati bani erau acolo. E incredibil ce a facut, nimeni nu se astepta la asa ceva

Un tanar din Marea Britanie a avut parte de o surpriza neplacuta dupa ce a mers la nunta unei colege de facultate.

La finalul petrecerii, asa cum se obisnuieste, el si-a luat la revedere de la miri, i-a felicitat inca o data, dupa care le-a inmanat plicul cu darul, in care pusese 100 de lire.

Nimic ciudat pana aici. Doar ca, la o saptamana distanta, baiatul a primit un mail de la proaspetii insuratei, in care acestia ii spuneau cu nonsalanta ca a dat prea putin si i-au cerut sa le trimita mai multi bani.

„Am fost surprinsi ca darul tau nu s-a ridicat la inaltimea urarilor calde pe care ni le-ai facut. De aceea iti oferim ocazia sa repari acest lucru si sa ajustezi suma pe care ne-ai lasat-o”, au scris cei doi in mail.

Tanarul a povestit totul pe un forum si s-a declarat stupefiat de cele intamplate. Acum el nu stie ce sa faca si a cerut ajutor in luarea unei decizii: daca sa ignore mail-ul sau sa le raspunda si sa le spuna ca cerinta lor este total nepotrivita.

Voi cum ati proceda?

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X