Timp liber

La doar 4 ani, vorbește fluent șapte limbi străine!

Micuță, dar talentată. O fetiță din Moscova, Rusia, a uimit întreaga lume datorită faptului că la doar patru ani vorbește fluent șapte limbi străine.

Abilitatea uimitoare a micuței, pe nume Angelina Bella Devyatkina, de a memora cu ușurință limbi străine pe care apoi le vorbește fluent, a devenit senzația internetului, după participarea acesteia la un show pentru talente, intitulat „Amazing people” (n.r. Oameni incredibili).

Micuța Bella a vorbit în rusă, engleză, franceză, germană, spaniolă, chineză și arabă. Ea a lăsat juriul cu gura căscată când a început să răspundă la întrebările în oricare dintre cele șapte limbi extrem de relaxată și fără nici un pic de efort.

Mama fetiței susține că engleza a învățat-o de la ea, dar toate celălalte limbi le-a învățat de la dădacele ei numeroase, de diferite naționalități. Femeile care aveau grijă de ea, nu o învățau doar câteva cuvinte sau fraze, ci discutau cu ea diferite subiecte din enciclopedii pentru copii.

Fetița se pare că are toate șansele să câștige marele premiu, în valoare de un milion de ruble rusești, echivalentul a 15.000 de euro. Înregistrarea video din emisiune cu Bella a fost urmărită de peste 8.000.000 de internauți și a fost share-uită de peste 200.000 de ori.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X