ShowBiz

La 24 de ani, conduce o afacere care ii aduce 70.000 lunar, in timp ce ea viziteaza lumea

Are doar 24 de ani, insa e deja o femeie de succes. Afacerea ei are incasari de 70.000 lunar, in timp ce ea se plimba prin lume.

24 de ani e varsta la care cei mai multi inca „se cauta”. Unii incearca diferite joburi, altii studiaza pentru a putea deprinde cunostintele necesare unui job. Putini au insa curajul sa dea curs spiritului antreprenor.

La 24 de ani, Aileen Adalid este insa o femeie de succes, a carei poveste a ajuns si in Business Insider.

Aceasta a absolvit Facultatea de Management in cadrul Universitatii De La Salle din Manila, Filipine si a intrat la 19 ani in mediul corporate.

La 21 de ani, tanara a decis, insa, sa paraseasca jobul pe care il avea la Deutsche Bank, platit cu doar 300$ pe luna, si sa se orienteze catre freelancing.

Pe rand, timp de un an, aceasta a obtinut proiecte de design grafic, web design, SEO si online marketing, dublandu-si veniturile si, spune ea, avand posibilitatea unui program mult mai flexibil, care sa-i permita sa viziteze Franta ori Thailanda.

Momentul care i-a schimbat intr-adevar viata a avut insa loc in 2014. Atunci, Aileen Adalid a avut ideea de a crea o afacere online prin intermediul gigantului Amazon.

Aceasta a lansat o serie de accesorii pentru pasionatii de sport si nu numai, sub numele Adalid Gear, relocandu-se in Belgia. Printre produsele Adalid Gear se numara centuri pentru brau, fase pentru incheieturile mainilor, bidoane de apa pentru alergatori ori paturi pentru plaja.

Profitul lunar obtinut de aceasta se ridica la circa 5.000 de $, in timp ce intreaga afacere incaseaza pana la 70.000$.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X