Vedete romanesti

L-au scos dator, dar şi-au găsit ”naşul”! Smiley a ”executat” Finanţele!

Smiley a reuşit să facă ANAF-ul să plătească, deşi instituţia îl dăduse în judecată pe artist şi ceruse executarea silită a acestuia. După ce s-a luptat mai bine de un an în instanţă, judecătorii au pronunţat în urmă cu câteva zile sentinţa.

Totul a început anul trecut, atunci când Directia de Finante Publice Argeş a început procedura de executare silită a artistului. Smiley are firma înregistrată în acest judeţ, el fiind născut în Piteşti, iar cererea celor de la ANAF era legată de societatea acestuia, care nu ar fi plătit anumite sume la bugetul de stat. Smiley s-a considerat însă nedreptăţit, motiv pentru care a contestat în instanţă executarea silită.

Apropiaţii artistului spuneau că ANAF ar fi făcut nişte calcule greşite, că firma artistului nu are datorii către stat şi că muzicianul şi-a plătit toate obligaţiile. ” Respinge contestaţia formulată ca fiind rămasă fără obiect”, au decis judecătorii, ceea ce înseamnă că ANAF a renunţat la executarea silită şi că lucrurile s-au lămurit.

De asemenea, magistraţii au mai decis ca Directia de Finante Publice Argeş să plătească 2.000 de lei reprezentând cheltuielile de judecată, taxa de timbru şi onorariul avocatului. Şi chiar dacă instituţia a atacat această decizie, magistraţii au decis în urmă cu câteva zile să menţină sentinţa de la fond. Lucru care nu s-ar fi întâmplat dacă artistul n-ar fi atacat în instanţă executarea silită făcută de ANAF împotriva sa.

Smiley are o casă de producţie, un magazin online de haine şi de accesorii, iar recent a deschis un club în Bucureşti. Cântăreţul face bani pe bandă rulantă, având în vedere ce tarife are. Cere 12.000 de euro pentru petreceri private. 10.000 de euro pentru un concert la mall, 7.500 de euro pentru un spectacol în aer liber şi 5.500 de euro pentru un spectacol în club.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X